Rémálom, amit ez a kutya a mancsa alatt rejteget - Megmutatta! - Videó

Ha Gus titokban akar tartani valamit, akkor bizony fel kell kötni a gatyánkat, hogy kiszedjük belőle. Még a gazdája is megizzad érte.

Egy internetre posztolt videó miatt lett híres ez a kutya világszerte. Gus a szőnyegen fekszik, épp úgy, ahogyan a kutyák szoktak, ha kényelembe helyezik magkat. De a gazdája pontosan tudja, valamit rejteget a jobb mancsa alatt. Többször meg is kérdezi tőle, mi az, sőt, arra kéri, mutassa meg. Gus azonban nem hagyja magát, felveszi a pókerarcot és úgy tesz, mintha nem is róla lenne szó. De szép lassan megtörik, hiszen látszólag ő is azért kezd el már aggódni, vajon megvan-e még, amit rejteget.

Így szép lassan bekukucskál a mancsa alá, majd előrántja a lapjait: egy pók!

@guscockapoo wait until the end 😂 #dogtok #cockapoo #cockapoosoftiktoks #goodboy #puptok #fyp ♬ original sound - GustheCockapoo

 

Hogy a pók már halott volt-e, amikor a kutya rátalált, vagy ő maga a "gyilkosa", az valószínűleg Gus titka marad. Azonban már az első napon több százezres nézettséget hozott a felvétel a gazdinak. Igaz, nagyon sokan viszolyognak tőle, ami nem csoda - a pókok nem tartoznak a népszerű állatok közé.

Címlapfotó: TikTok/guscockapoo

24 óra