"Szégyentelen!" - Insta-fotói miatt rúgták ki a tanárnőt - Előkerültek a képek

Az iskola vezetősége számára elfogadhatatlan volt, amit a kolléganőjük a közösségi oldalán művel. Pedig százezrek imádják érte.

Yeimmy Ilias Isaza a kolumbiai Barranquilla egyik iskolájában dolgozott. És -  mint az a cikkünk címe is elárulja - a múltidő indokolt. A fiatal tanárnő ugyanis a szabadidejében lelkesen építette közösségi oldalát, ahol mára közel 400 ezren követik őt Mindezt azonban nem oktató videókkal, hanem pikáns, már-már erotikus tartalmakkal érte el. Az iskola vezetése azonban elfogadhatatlannak tartotta ezt. Közleményükben azt írták: az iskola értékrendje nem egyezik a kollégájuk értékrendjével.

A tanárnőt ugyanis kipenderítették.

Yeimmy Ilias Isaza története hamar körbejárta a világot, mint minden hasonló történet. Ő ugyanakkor határozottan leszögezte, nagyon szeretett volna tovább tanítani és maradni. Azóta már azt is kikotyogta az oldalán, új munkahelye lett. És bár nem árulta el, hol és mit dolgozik, azt nyilvánvalóvá tette, munkaadóját egy kicsit sem zavarják a pikáns képei a neten. Talán ezért sem kellett törölnie őket. 

Hogy hibázott-e az iskola? Nem tisztünk megítélni! Mindenki döntse el maga!

Nem szégyellős - ezek miatt a képek miatt repült a fiatal tanárnő!
  • tanárnő instagram kirúgás
  • tanárnő instagram kirúgás
  • tanárnő instagram kirúgás
  • tanárnő instagram kirúgás

Címlapfotó: Instagram/yeilu21

24 óra