Útban volt hozzá az ATV stábja, de: megölték a Hős utca angyalát - Videó

A főváros legbrutálisabb nyomortelepére látogatott el az ATV Heti Napló riportere, a Hős utca lakóinak ugyanis lassan költözni kell. A forgatás előtt aztán drámai hír derült ki a lakótelep angyaláról, Gyöngyi néniről.

Rövidesen lebontják a Hős utca két társasházát, az illegális lakásfoglalók és a bűn fővárosi fellegvárát. Az ATV riportere ebből az alkalomból látogatott el ismát a telepre, a tervei szerint pedig interjút akart Gyöngyi nénivel is, a Hős utca angyalával. Ő volt az, aki szinte mindenkinek adott kölcsön, akinek tudott, sőt, sokszor akkor is a segítségükre sietett, ha bajba kerültek. Török Réka azonban hiába írt a riportalanyának a Facebook-on, ahol hat éve tartották a kapcsolatot, a nő nem reagált. A Naphire.hu azt is kiderítette, miért. Gyöngyi nénit meggyilkolták.

“Gyöngyi nénit megölték - azelőtt, hogy ki tudott volna szabadulni a Hős utcából. Gyűlölt ott lakni, alig várta, hogy elköltözhessen onnan, és kapott is egyébként cserelakást, amit elkezdett felújítgatni. Szerintem csak hetek választották el attól, hogy kiszabaduljon innen” - mondta Török Réka a Naphire.hu-nak és azt is elárulta, a tragédiáról csak a felvétel előtti napon értesült. “Amikor eldöntöttük, hogy visszamegyek a Hős utcába, írtam neki és feltűnt, hogy nem válaszol. Gondoltam, nem baj, oda megyünk, aztán úgyis megtalálom. A forgatás előtti napon értesültem róla, hogy Györgyi néni meghalt. Meggyilkolták."

S hogy kik, miért és hogan végeztek Gyöngyi nénivel, vasárnap este az ATV Híradó után az is kiderül, a Heti Napló Sváby Andrással című műsorból.

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarország

24 óra