Összeházasodott a barátjával a 10 éves Emma, majd meghalt - Videó

Családja mindent megtett azért, hogy a kívánságait teljesítse, még akkor is, ha azok nem feltétlenül tűnnek gyermekek szokásos kéréseinek.

Ez a történet milliók szemébe csal könnyeket világszerte: az észak-karolinai Emma Edwardsnál 2022 áprilisában akut limfoblasztos leukémiát diagnosztizáltak. A kislány akkor még csak kilencéves volt. A családja a szörnyű hír ellenére egy percre sem adta fel a reményt, hogy az iksolás lány meggyógyul majd, néhány hónapja aztán sokkoló diagnózist kaptak. Emma kezelőorvosai júniusban közölték, hogy a kislánynak már csak néhány napja van hátra. A családja megfogadta, onnantól kezdve csak a szép dolgokra koncentrálnak, és igyekeznek szeretett gyermekük kedvében járni. A lány azonban nem Disneylandbe vágyot,t mint a gyermekek többsége: férjhez szeretett volna menni.

Fotó: Facebook/Emma'sArmy

Emma édesanyja, Alina a Daily Starnak árulta el, Emma a legjobb barátjához, Christopher Williams Juniorhoz - vagy ahogy mindenki ismeri, DJ-hez szeretett volna hozzámenni. Korábban egy iskolai színdarab során már megtették ezt két éve, most a családja ezt az álmát váltotta végül valóra. "A legtöbb gyerek Disneylandbe akar menni, de Emma meg akart házasodni, feleség lenni és három gyereket szülni" - mondta az anyuka. Sok ideje nem volt a családnak, mert Emma állapota napról-napra romlott. "Kevesebb mint két nap alatt összehoztuk és lebonyolítottuk" - mondta Alina, akik nagyon sok segítséget kaptak barátoktól, akik adományokat is gyűjtöttek az alkalomra.

A kislány halála előtt nem sokkal tartották meg a ceremóniát - szívszorító képek készültek!

Lapozz a folytatásért!

Érdekes