Megdöbbentő részletek a gyulai karateedző ügyében: amit László tett, megbocsájthatatlan - Fotók

Hat kiskorú sérelmére, összesen tíz bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a 68 éves férfit - értesült a TWN.hu. A rendőrség friss részleteket közölt, H. László letartóztatásban van.

2021 nyarán kapott jelzést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Életvédelmi Osztálya a Nemzeti Védelmi Szolgálattól a gyulai férfiról, aki a gyanú szerint kiskorúak sérelmére követett el bűncselekményeket. "2021 júliusában a rendőrök a lakásában kutatást hajtottak végre, összesen 1540 optikai adathordozót, 9 merevlemezt, 30 mini DV illetve VHS kazettát, valamint mobiltelefonokat és SIM kártyákat foglaltak le" - emlékeztet a rendőrség a most kiadott friss közleményében.

Már akkor nyomozást rendeltek el, s mivel a rendőrség gyanúja megalapozottnak tűnt, a karateedzőt elfogták, őrizetbe vették, majd a bíróság le is tartóztatta. "A tőle lefoglalt elektronikus adathordozókból különböző aprólékos forenzikus vizsgálatokkal kinyert adatok, valamint a számos tanúkihallgatás alapján a nyomozók megállapították, hogy az edzőként dolgozó férfi a gyulai klubjában, majd később a lakásában kialakított edzőteremben fogadta a hozzá érkező tanítványokat" - folytatja a police.hu-n közzétett friss közleményét a rendőrség.

Hogy mit tett a gyerekekkel H. László, az egyszerre gyomorforgató és bicskanyitogató! A rendőrség képeket közölt.

FOTÓK: gusztustalan, amit a 68 éves László a gyerekekkel művelt
  • Gyula rendőrség karate edző
  • Gyula rendőrség karate edző
  • Gyula rendőrség karate edző
  • Gyula rendőrség karate edző
  • Gyula rendőrség karate edző

Címlapfotó: Police.hu

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra