WC-re ment a nő az otthonában: sokkot kapott, amikor belenézett a kagylóba - Fotó

Valóságos horror, amit a nőnek kedden át kellett élnie. Hatalmas vihrat kavar a neten, a szomszédját a netezők többsége megbüntetné.

A lengyel nő a chorzówi lakásában ment ki a mosdóba, majd amikor felnyitotta a WC-fedelét, valósággal sokkot kapott. A kagylóban egy méretes kígyó feküdt összetekeredve. Aludt. Mint ahogy arról az Interia című lengyel hírportál beszámolt, a két és fél méteres piton valószínűleg egy szomszédos lakásból  a csatornarendszeren a keresztül juthatott el a nő mosdójába Az önkormányzat sem volt felkészülve erre, így gondot okozott nekik az állat befogása. A város válságkezelő központját riasztották, hogy segítsenek. Ők fogták be az állatot, majd a mikołówi erdészet telephelyére szállították.

Ezt követően kaphatta vissz az eredeti tulajdonosa, de a történet itt nem ért véget.

Kiderült, hogy a férifnak több kígyója is van. A rendőrség most az vizsgálja, volt-e engedélye az egzotikus állatok tartására, és ha kiderül, hogy az óvintézkedéseknek sem tett eleget, akkor akár börtönt és 90 ezer forintnyi büntetést is kaphat. A kommentelők többsége pedig meg is büntetné.

Címlapfotó: Facebook/Marcin Michalik

24 óra