67 milliárdot nyert a lottón: így bosszantja új szomszédjait - Fotók

Elrepült az idő: a lottókirály lemezboltja bezárt, elvált a feleségétől és egy új, 12 millió eurós, azaz 4 és félmilliárdos birtokra kötözött Haverhillbe, Cambridge mellé.

Adrian zene iránti szeretete azonban azóta is töretlen, így amikor meghallotta, hogy a kis Cambridge-i Rockfesztivál szervezőinek problémái vannak az engedélyekkel, azonnal támadt egy ötlete. Miért ne rendezhetne újra rockfesztivált a a saját kertjében? Elvégre most már rengeteg hely is van erre ott. Ráadásul most van a lottónyereményénen tizenegyedik évfordulója.

Nos, Adrian birtokán jelenleg is zajlik az augusztus 1-4-ig tartó bulI!

Fotó: Profimedia/RedDot

Legalább 1500 rockrajongót várnak az eseményre, ahol három színpadon késő estig tartanak a koncertek és bulik. És bár az engedélyeket megkapták, a környéken sokan nem örülnek ennek az egésznek. John Bald, helyi tanácsos úgy látja, hogy a férfi  "potenciális zavaró tényező", és elfogadhatatlannak tartja, hogy a fesztivál késő éjszakáig tart.

Az illetékes hatóságok viszont kedvezően viszonyulnak a négynapos bulihoz. Dicsérték a szervező "jó kommunikációját" és "szakmaiságát", és örömmel nyugtázták, hogy a szervezők állandó engedélyt kértek és kapta. Azaz ezentúl minden évben megrendezheti Adian a birtokán ezt a fesztivált.

Címlapfotó: Porfimedia/RedDot

24 óra