Így néz ki a Baywatch egykori bombázója 45 évesen: Bruce Willis is járt vele - Fotók

Tiszavirág életű lett a karrierje, 30 éves korára gyakorlatilag elfelejtette Hollywood. 45 éves lett, rá se ismernél az egykoir vízimentőre.

Édesanyja háztartásbeli volt, édesapja ápoló, így amikor 1978. márciusában Brooke Burns megszületett, gyakorlatilag semmi nem utalt arra, hogy egyszer világhírű lesz. Két lánytetsvérével nagy szeretetben és békében éldegélt Dallasban, a balettet pedig már 12 évesen abba kellett hagynia egy inszalag-szakadás miatt. Azonban egyre szebb és szebb lett, így már 15 évesen modellkedésre adta a fejét. Alig egy évvel később Európába költöztek, így élt Németországban, Párizsban és Milánóban is. 

Alig 20 évesen pedig rákacsintott a szerencse, megkapta a Világhírűvé lett Baywatch című sorozat egyik szerepét. Jessie Owensként két évadb 46 epizódjában húzhatta magára a piros, illetve citromsárga bikinit és egy csapásra került be így a világ legszexibb nőinek szűk elitjébe. Az elkövetkezendő tíz évben talán ennek is köszönhetően kapott újabb és újabb filmes megbízásokat, így kisebb szereőei voltak többek közt a CSI: Miami-ban és az Ally McBeal-ben is. Még huszonöt sem volt, amikor Bruce Willis-szel összejött és két évet is lehúzott a sármos világsztár oldalán. Közel 15 éve meg semmi.

45 éves lett a Baywatch egykori bombázója, így néz ki ma, anyaként!

FOTÓK: 45 éves lett a Baywatch Jessie Owens-e - Felismernéd még?
  • Brooke Burns Baywatch születésnap
  • Brooke Burns Baywatch születésnap
  • Brooke Burns Baywatch születésnap
  • Brooke Burns Baywatch születésnap

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra