Több mint 50 milliót költött ez a srác, hogy élő cicababává operálják, de átesett a ló túloldalára - Fotók

Már gyerekkorában érezte, hogy mi az ábra, így 11 évesen már tudatosan kezdett el hormonokat szedni, hogy mire kés alá feküdhet, legyen egy kis előnye...

Alig múlt 30 éves, de máris kétszázezren követik a közösségi oldalán, ahol ma már bármelyik nap befuthat egy-egy üzleti ajánlat az egyre népszerűbb influenszerhez. De nagyon hosszú és rögös út vezetett el idáig, és bár sokan azt hiszik, hogy amit ma látnak, az a valóság, közel sincs így. Ivana rajongói természetesen főként férfiak, a többségük pedig nem is sejti, hogy ez a dúskeblőű, csókosszájú bombázó bizony férfiként született.

Azt meg tényleg csak kevesen, hogy hiába is tűnik másképp - egy cicije lett csak!

via GIPHY

Ivana több mint 53 milliót költött plasztikai műtétekre, és azon kevesek egyike lett, akinél komplikációk léptek fel az egyik beavatkozás során. 2017-ben ugyanis az egyik implantátumát azért kelett eltávolítani nem sokkal a behelyezése után, mert a szervezetében egy fertőzés lépett fel. Ivana hosszú időn át egy mellel élte tovább az életét, és csak később sikerült még nagyobbakra cserélnie őket, természetesen már párban.

Ivanára ma már rá se lehet ismerni - Sőt, sokan úgy gondolják, a fénykora egyre távolabb...

FOTÓK: hosszú volt az út, és rögös - sőt, mintha kezdene minden rosszra fordulni...
  • Fiúból lány plasztika nemváltás
  • Fiúból lány plasztika nemváltás
  • Fiúból lány plasztika nemváltás
  • Fiúból lány plasztika nemváltás
  • Fiúból lány plasztika nemváltás

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra