Megfelezte magát a 250 kilós férfi: hihetetlen, ahogy most kinéz - Fotók

Hétfőtől kemény diétába kezd - újra és újra ezt ígérte magának a 36 éves férfi, ám az új hetet általában ugyanúgy a McDonald's-ban indította. Aztán legyőzte a démonjait.

Az angliai South Yorkshire-ből származó kétgyermekes családapa, Jonathan Hodgson igencsak szerette a hasát, aminek komoly következménye lett: "fénykorában" nem kevesebb mint 250 kilót, azaz negyed tonnát nyomott a mérlegen. A nagy elhatározást végül 2021 januárjában követték tettek: a férfi erőt vett magán, és felhívta az egyik közeli edzőterem edzőjét. "Már régóta tudtam, hogy le kell fogynom (...). Rossz kapcsolatot építettem ki magammal, és nem bíztam magamban, mert legbelül tudtam, hogy ételfüggő vagyok. De akkoriban képtelen voltam beismerni" - mondta Jonathat egy interjúban.

Évek óta légszomjjal küzdött, a lépcsőn csak nehezen tudott felmenni, folyamatosan fájt a háta, az önbecsülése pedig addigra a béka feneke alatt volt. "Az, hogy nem tudod kergetni a gyerekeidet a konyhában vagy bekötni a cipődet, nem egy jó állapot, és én tényleg a mélyponton voltam" - magyarázta a 36 éves férfi a Newsweeknek. Szerencséjére az edző egy percre sem engedte el a kezét, a közösségi oldalán pedig dokumentálni kezdte az átalakulását. A nagyvilág visszajelzése így további erőt adott neki a folytatáshoz. Már csak a napi ételadagját kellett csökkenteni és a minőségén javítani. 

Két éve él új életet, friss képei most letarolják a világot!

Brutális képek: két év alatt megfelezte magát a családapa
  • 250 kiló fogyás férfi
  • 250 kiló fogyás férfi
  • 250 kiló fogyás férfi
  • 250 kiló fogyás férfi

Címlapfotó: Instagram/half_theman

24 óra