Átadták a szépségkirálynők nyereményeit - nem mindennapi képek érkeztek

Újabb fontos állomásához érkezett az ország legismertebb szépségversenye, a Magyarország Szépe. A Miss World nemzeti fordulójának királynője és két udvarhölgye ünnepélyes keretek között vehették át nyereményüket - írják a közleményükben.

Júniusban néhány év kényszerű kihagyás után teljesen megújult, vadonatúj díszlettel és számos új érdekeséggel tért vissza a közmédia képernyőjére a Magyarország Szépe. A verseny június 28-án újabb fontos állomáshoz érkezett: átadták a nyereményeket a Magyarország Szépe verseny győztesének, Hacsi Boglárkának, első udvarhölgyének Szabó Orsolyának, és második udvarhölgyének Novák Zafír Bellának. A 3 dobogós versenyző mellett Hegyi Zsanett a közönségdíjat, míg Hatos Kitti a Miss Charity címet nyerte el még a felkészítő tábor alatt, ők szintén ajándékot kaptak.

Fotó: Zentai Péter a Nador Hotel Group tulajdonosa, a Miss World Hungary stratégiai partnere, valamint Rogán Cecília, a Magyarország Szépe licenctulajdonosa, versenyigazgató az idei nyertesekkel

„Csodás élményekkel gazdagodtam a verseny során ez a legfontosabb számomra. A legnagyobb ajándék számomra, hogy indulhatok a világversenyen, ami év végén lesz Indiában és már nagyon várom” - nyilatkozta Hacsi Bogi, aki decemberben a nemzetközi mezőnyben is megmérettet. Boglárka a titulus mellett számos értékes tárgynyereményt kapott: nemzetközi reklámszerződést, luxusnyaralást, és többféle arc- és testkezelésre szóló utalvány, valamint edzőtermi bérlet, ezzel is segítve a világversenyre való felkészülését.

FOTÓK: átvették a nyereményeiket a Miss World Hungary díjazottjai
  • miss world nyeremények 2023 fotók
  • miss world nyeremények 2023 fotók
  • miss world nyeremények 2023 fotók
  • miss world nyeremények 2023 fotók
  • miss world nyeremények 2023 fotók
  • miss world nyeremények 2023 fotók

Szabó Orsolya, a királynő első udvarhölgye izgatottan várja, milyen lehetőségek találják meg a döntő után. „Elképesztően felpörögtek az események az élő show után. Napokig csörgött a telefonom, nem győztem fogadni a gratulációkat, és sajtómegkereséseket. Többszáz kedves üzenetet kaptam a közösségi média felületeimen. Mindegyikre igyekeztem külön-külön válaszolni. Kíváncsi vagyok, mit hoz a következő egy év.”

A második udvarhölgy, Novák Zafír Bella arról beszélt a Miss World Hungary nyereményátadó kapcsán, hogy miért érzi különlegesnek ezt a versenyt és mekkora felelősség egy ilyen megmérettetésen a dobogón végezni: „Az, hogy a versenyen korona került a fejemre a dicsőségen túl komoly felelősség is, mivel a következő egy évben reflektorfényben leszünk. Azt hiszem – ezt mindhármunk nevében mondhatom – szeretnénk bebizonyítani, hogy az ismertséget, a királynői- és udvarhölgyi címet jó célokra lehet fordítani, példát lehet mutatni a társadalmi felelősségvállalás terén.”

Címlapfotó: TWN.hu

24 óra