Virrasztott a család: amikor kinyitották a koporsót fedelét, nem hittek a szemüknek - Videó

"Körülbelül húszan voltunk" - emlékezett vissza a fiú. "Körülbelül öt óra virrasztás után a koporsóból hangok szűrődtek ki" - folytatta.

Miután kinyitották a fedelet, nem hittek a szemüknek. "Elkezdte mozgatni a bal kezét, kinyitotta a szemét, kinyitotta a száját; küszködött a lélegzettel" - folytatta a férfi, aki szerint a jelenlévők mind sokkot kaptak a történtek hatására. A videón az is jól látszik, mindenki kétségbeesetten próbál segíteni, próbálják élesztgetni az asszonyt, miközben már a mentőre várnak. A nőt végül kórházba vitték, állapota kritikus, az orvosok szerint nincs sok remény a túlélésre.

"Az édesanyám oxigénen van. A szíve stabil" - mondta Gilberto az El Universo című lapnak reménykedve. "Azt mondták nekem, hogy ez jó, mert ez azt jelenti, hogy apránként reagál" - tette hozzá. Most azt feltételezik, Bella asszony katalepsziában szenvedhetett, amely egy hirtelen fellépő idegrendszeri zavar. Ennek hatására a test mozdulatlanná merevedik, elveszti az érzékelését, és az izmos sem húzódnak össze ingerekre. Hivatalos diagnózis azonban egyelőre nincs. Az egészségügyi minisztárium mindenesetre vizsgálatot indított a nőt halottnak nyilvánító orvos ellen.

 

24 óra