Sokkoló fotók: 25 kilóra fogyott 16 évesen az anorexiás lány, a haja is kihullott - Fotók

Hónapokig az ágyból se tudott kiszállni az a fiatal lány, akinek a betegsége talán azzal kezdődött, hogy az osztálytársai csúfolni kezdték. 

Ő a legkövérebb - ezzel kezdték el csúfolni a fiatal lányt az iksolatársai - ezzel gyakorlatilag meg is pecsételték a sorsát. Ellie alig múlt tizenkét éves ekkor és lelkileg annyira megviselték a folyamatos bántások, hogy egyre kevesebbet kezdett el enni. Eleinte csak úgy tett, mint, aki ugyanúgy eszik, mint mindenki más, azonban naponta csak egyszer vett ténylegesen táplálékot magához. Természetesen a szüleinek hamar feltűnt, hogy valami nincs rendben a kislánnyal, így 13 éves korában depresszióval és anorexiával diagnosztizálták.

A neheze azonban csak ezek után jött...

via GIPHY

A kamaszodó kislány képtelen volt felhagyni az önéheztetéssel. Bő ruhákba bújt, hogy eltakarja alakját, a testsúlymérésekre súlyokkal a testén ment el. Étkezések után pedig mindig hánytatta magát, és sokat sétált is, hogy megszabaduljon a feleslegtől. Végül kórházba került, ahol tehetetlensége miatti dühében folyamatosan tajtékzott, a falba verte a fejét is. Miután kiengedték, tovább romlott az állapota, a mélypontot pedig akkor érte el, amikor alig 25 kilót mutatott alatta a mérleg.

A lány végül belátta, segítségre van szüksége: történetével és sokkoló képeivel máig próbál segíteni másokon!

Sokkoló képek: a haja is kihullott a 25 kilósra fogyott Ellie-nek
  • Ellie fogyása
  • Ellie fogyása
  • Ellie fogyása
  • Ellie fogyása
  • Ellie fogyása
  • Ellie fogyása

Címlapfotó: Instagram/elliespofforth

24 óra