Letartóztatták a népszerű Insta-modellt - Megdöbbentő, miből volt pénze - Fotók

Több ezren követték az Instán, tízezrek a Tik-Tok-on - június 7-én letartóztatta a rendrőség. Majd őrizetbe is vették.

A 27 éves brazil influenszert Rio De Janeiroban kapták el a rendőrök, a közleményükből pedig az is egyértelműen kiderült, miből futotta arra a fényűző életre, amit nap mint nap megmutatott a közösségi oldalain. Ahogy arról a TV Globo brazil hírportál beszámolt, a fiatal nő állítólag a barátjával több bankok előtti rablást is elkövetett. A gyanús szerint az áldozataik olyan emberek voltak, akik épp pénzt vettek fel, vagy fizettek be az automatáknál. 

@karinalaiino

 

♬ som original - Karina Laino

A nyomozók szerint Gomes feladata az volt, hogy elterelje az áldozatok figyelmét, mielőtt egy bűntársa fegyverrel fenyegetve kirabolta őket. Térfigyelő kamera is rögzítette ezt. Ezt követően ugrottak be egy autóba, ami rájuk várt és úgy menekültek el a helyszínről. A bűnbanda vezetője is a fiatal Insta-sztár volt. A bandéjukat május óta figyelték a rendőrök, akkor kezdtek megszaporodni ezek a bűncselekmények.

Múlt héten egy bank megbízásából dolgozó biztonsági cég alkalmazottai figyelmeztették a rendőrséget, hogy egy gyanús autó áll a pénzintézet előtt. Ezt követően csaptak le rájuk a zsaruk. Állítólag egy töltött 38-as kaliberű fegyvert is tartottak maguknál, amit a hatóságok lefoglaltak.

@karinalaiino #CapCut ♬ som original - Karina Laino

Karina Laino Gomes és Edmilson Souza da Silva azóta beismerte a rablásokat, és négy bűntársuk nevét is megadták, akiket jelenleg is keresnek. A lány Insta-fiókját pár napja felfüggesztették.

Címlapfotó: TikTok/Karina Laino

24 óra