Percekkel az esküvője után halt meg a menyasszony: ezek voltak az utolsó szavai - Fotók

Tragikus történetük alig egy hónapja bejárta az egész világot: miután kimondták egymásnak a boldogító igent, a menyasszony meghalt, férje az életéért küzdött a kórházban. Aric most megrázó interjút adott élete legszebb és egyben legszörnyűbb napjáról.

A 34 éves Samantha Miller és a 36 éves Aric Hutchinson április 28-án kötötték össze az életüket. Régóta tervezték az esküvőjüket, ahol a barátaik, rokonaik jelenlétében fogadnak örök hűséget egymásnak és ünneplik meg a szerelmüket. A romantikus szertartást Folly Beach tengerpartján tartották, és hajnalig ünnepeltek a násznéppel. A nászéjszakára vezető útjuk volt a korona az eseményen, a vendégek csillagszórókkal álltak sorfalat nekik, ők az így kialakított fényáron keresztül sétáltak a golfkocsihoz, ami hazavitte őket. Néhány perccel később egy részeg nő hatalmas sebességgel csapódott beléjük. Samantha a helyszínen szörnyethalt.

Férje sokáig az életéért küzdött a kórházban, most először idézte fel az eseményeket, és Samantha temetéséről is szívszorító részletek derültek ki.

Fotó: GoFundMe/sam-and-eric

Lapozz a folytatásért!

24 óra