Percekkel az esküvője után halt meg a menyasszony: ezek voltak az utolsó szavai - Fotók

A 25 éves Jamie Lee Komoroski hatalmas sebességgel tarolta le az ifjú házasok járművét, a golfkocsin ülő két rokonuk is megsérült a balesetben.

A súlyos sérüléseiből felépült férj anyósának, Lisa Millernek idézte fel, miről beszélgettek feleségével a tragédia előtt. "Közvetlenül mielőtt megtörtént volna, a golfkocsiban ránézett, és azt mondta: "Azt akarom, hogy ez a nap, ez az éjszaka örökké tartson'"" - emlékezett a lány édesanyja. Ő volt egyébként az is, aki aznap este már megérezte, baj van. Miután ugyanis elhajtottak a golfkocsival, nem sokkal később szirénák hangjára lett figyelmes. "Nem tudom, hogyan csináltam, de azonnal azt gondoltam: valami történt Sammel. Szó szerint felkiáltottam. Majd felhívtam őt, de nem vette fel" - emlékezett a gyászoló anya.

Szombaton Samantha és Aric családja, barátai és ismerősei ismét összegyűltek a strandon, ott, ahol a pár az esküvőjét tartotta egy hónapja. Úgy döntöttek, itt kísérik utolsó útjára is a balesetben elhunyt nőt. A nevével díszített csokrokat engedtek a tengerbe, hogy emléket állítsanak neki.

MEGRÁZÓ KÉPEK: ezt az álomesküvőt tette tönkre ez a 25 éves nő
  • esküvő tragédia szerelem
  • esküvő tragédia szerelem
  • esküvő tragédia szerelem
  • esküvő tragédia szerelem
  • esküvő tragédia szerelem

Időközben a balesetet okozó 25 éves nővel szemben vádat emeltek: őt "közúti közlekedésben gondatlanságból elkövetett emberöléssel és súlyos testi sértéssel járó, alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett járművezetéssel vádolják". Vérében a megengedett alkoholmennyiség háromszorosa volt a baleset idején. Ráadásul a nyomozás adatai szerint 104 km/h-s sebességgel hajott az úton, ahol 40 km/h volt a megengedett.

Címlapfotó: GoFundMe/sam-and-eric

24 óra