Megkéselte férje az ismert magyar fineszmodellt: így van most Ildikó - Fotók

Szeptemberben az otthonukban támadt rá és késelte meg az ismert magyar fitneszmodellt, Ildikót a párja, majd gyeremkükkel bezárkózott az otthonukba.

Néhány napja közleményt adott ki a rendőrség a nyírteleki családi vérengzés kapcsán. Emlékezetese: tavaly szeptember 30-án a saját otthonukban támadt rá a férje az ismert magyar fitnesz-modellre. "Többször megütötte, majd egy késsel is megszúrta. Ildikónak végül sikerült elmenekülnie, a szomszédtól kért segítséget, ő értesítette a rendőrséget is. A férje bezárkózott az otthonukba az alig másfél éves kislányukkal együtt" - írja a Naphire.hu. Hozzáteszik: a nőnek volt annyi ereje még, hogy a kiérkező rendőröknek elmesélje a történteket, majd az eszméletét vesztette.

A lap híre szerint a  házba végül a helyszínre riasztott Terrorelhárítási Központ egységei hatoltak be, ahol a kislányt egy szobába bezárva találták meg. “Az apára egy másik szobában találtak rá eszméletlen állapotban, ami láthatóan az önmagának okozott sérülések miatt következett be” - közölte most a rendőrség. A Naphire.hu időközben azt is megtudta, hogy van most a hosszú heteig kórházban ápolt modell.

Telefonon érték el Ildikót - képeket kaptunk a helyszínről!

FOTÓK: friss hír érkezett a megkéselt fitneszmodellről
  • Nyírtelek vérengzés férfi modell
  • Nyírtelek vérengzés férfi modell
  • Nyírtelek vérengzés férfi modell
  • Nyírtelek vérengzés férfi modell
  • Nyírtelek vérengzés férfi modell

Címílapfotó: Police.hu

24 óra