Békaszájú influenszer a net sztárja: 4 és fél milliót is megkeres egy-egy videójával - Videók

Gyerekkorában nagyon zavarta, hogy ha eszik, vagy beszél, megnézik az emberek. A pandémia alatt meg épp a szájának köszönhetően lett milliomos.

11-12 éves korában nagyon szégyellte magát a szája miatt, tudatosan figyelt arra, hogyan beszél, vagy eszik. Aztán szép lassan elfogadta, hogy bákaszájúnak nevezik és elfogadta magát úgy, ahogy van. Aztán nem sokkal a koronavírus-járvány előtt a fejébe vette, komikus és énekes lesz - hetente öt este is beutazott New Yorkba, hogy fellépéjen a zenekarával és stand up esteket tartson. De még ekkor is nagyon figyelt arra, ne nyissa ki túl nagyra a száját, ami gyakran rémületet okoz az emberek közt. Aztán kitört a járvány, Samantha Ramsdell pedig az otthona rabja lett. Volt ideje gondolkozni, így 2020 áprilisában arra jutott, videót posztol a Tik-Tok-on, megnézi, mi történik.

via GIPHY

"Feltettem egy videót, amiben őrült arcokat vágok a számmal, és ez pár százezres nézettséget ért el. Az emberek elkezdtek kérdezősködni a számról, és úgy döntöttem, hogy belehajolok" - emlékezett egy interjúban a lány. Majd néhány hónap múlva beütött a ménkő. "Volt egy trendi hang, amire az emberek szájszinkronizáltak, én pedig posztoltam egy videót a saját verziómról, ami több mint 65 millió megtekintést ért el. Akkoriban körülbelül 100 ezer követőm volt, de miután ez a videó vírusként terjedt, egy héten belül elértem az 500 ezret" - mondja a lány, akinek azóta a szája a Guiness Rekordok könyvébe is bekerült. A legnagyobb!

A lánynak több mint 3,5 millió követője és 112 millió megtekintése van!

Sokkoló felvételek: Samantha szája bármit elnyel
  • békaszáj influenszer rekord
  • békaszáj influenszer rekord
  • békaszáj influenszer rekord
  • békaszáj influenszer rekord
  • békaszáj influenszer rekord

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra