Cipő nélkül sétált be a rendőrségre a srác Berettyóújfaluban: ott azonban meglepő dolog derült ki - Fotók

Ha valaki cipő nélkül sétál be a rendőrségre, az már önmagában kíváncsivá teszi az embert: ami Berettyóújfaluban történt, az több, mint nem hétköznapi.

Különös közlemény érkezett a rendőrségtől, de kezdjük az elején, őket idézve: "Cipő nélkül sétált be egy fiatal férfi a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra 2023. május 4-én este. Nem sokkal korábban a nyílt utcán kirabolták, elvették a pénzét, az öngyújtóját és még a cipőjét is levetették vele. Elmondása szerint az egyik elkövetőnél egy kalapács volt, a másik pedig egy húsklopfolót szorított a kezében" - írja a police.hu, de az igazán izgalmas dolgokra csak ezt követően derült fény. 

Egy elég erős nyitás ez, ami azt illeti, és rögtön kíváncsivá teszi az olvasót is, vajon kik lehetnek a szerszámokkal és háztartási eszközökkel felfegvyerkezett tettesek. Nem is kellett sokáig izgulni, hiszen a támadók felkutatására igyekvő rendőrök haram sikerrel jártak. "Jó személyismeretüknek köszönhetően egy órán belül azonosítottak és elfogtak két helyi fiatalt, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével" - közölte a rendőrség.

Ezt követően jött azonban az éles fordulat: kiderült, a tettesek és a sértett ismerik egymást. Nagyon is...

FOTÓK: éles fordulatot vett a 3 srác ügye: kiderült, hova tűnt a cipő!
  • Berettyóújfalu rendőrség rablás lopás
  • Berettyóújfalu rendőrség rablás lopás
  • Berettyóújfalu rendőrség rablás lopás

Címlapfotó: Police.hu

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra