Csak néhány éve van hátra a nőnek: de amit a kutyája tett egy kiránduláson, mindent megváltoztat - Fotók

Az orvosai nem sok jóval kecsegtették, a friss diagnózis szerint csak néhány éve maradt hátra a 44 éves nőnek. egy tengerparti séta a kutyákkal azonban mindent megváltoztatott.

Miután több mint másfél évtizeden át lupusszal - a szív, a tüdő, a máj, a vesék és az ízületek gyulladását okozó betegséggel - élt a brit Lucy Humphrey, nemrég azt érezte, valami nincs rendben. Igaza lett: mint kiderült, a veséi felmondták a szolgálatot. A dialízis ellenére az orvosok nem kerteltek: azt mondták neki, a transzplantáció nélkül maximum öt éve lehet hátra. Így egy időre félre kellett tenniük a nagy tervüket is: Lucy és a férje ugyanis nemrég vett egy lakókocsit, hogy azzal járják be a világot a két dobermannjukkal. Egy nap így úgí döntöttek, hogy a közeli Barry tengerpartjára mennek le sétálni.

A partra érve az egyik kutyájuk, Indie folyton elszaladt. Rendre egy nő volt a célpontja, aki körülbelül 100 méterre tőlük ült a parton és horgolt. "Folyton ide-oda szaladgált, mi pedig folyton visszahívtuk, mert persze egy nagy dobermann ijesztő tud lenni egy picit" - emlékezett Lucy a Sunnak. Végül a férjével, Kennyvel  oda is sétáltak az idegenhez, hogy bocsánatot kérjenek a kutyájuk miatt. Az idegen Katie James néven mutatkozott be, kiderült, 40 éves és helybéli lakos. És - mint mondta - egyáltalán nem ijedt meg a kutyától. 

A két nő beszélgetni kezdett, majd hihetetlen dologra derült fény!

FOTÓK: hihetetlen dolgot szagolt ki a dobermann, gazdija egész életére hatással lesz
  • Lucy nő betegség kutyák
  • Lucy nő betegség kutyák
  • Lucy nő betegség kutyák
  • Lucy nő betegség kutyák

Címlapfotó: Facebook/LucyHumphrey

24 óra