Elaludt a srác a taxiban: amikor felébredt, nem hitt a szemének - Videó

A különös felvételen jól hallható a taxis magyarázata. "Csak hazaviszem a reptérről, útközben van autópályadíj és autópálya" - mondja a sofőr, aki szerint ez a díj rendben van.

Ryan szerencséjére a taxisofőr valójában nem Frankstonba vitte. "Hogyan, mi nem Frankstonban vagyunk, hanem Berwickben" - mondja a férfinek replikázva. Ezt követően mondja a sofőr: új a szakmában, és rá is teszi a kezét a srácra, majd ezt mondja neki: "Haver, ne panaszkodj, oké. Haver, én taxisofőr vagyok, nem bankigazgató. Haver, te kifizeted a pénzt, és holnap elmész és megnézed, mi a f*** van, érted?". Majd amikor a bankkártya-leolvasót átnyújtja a srácnak, azon még egy picit magasabb összeg áll, több mint 486 ausztrál dollár.

@classyryan Never fall asleep in a taxi. #australia #melbourne #taxi #scam ♬ original sound - Ryan Ryan 🌐

"Kicsit vitatkoztunk a kamera előtt, és amikor elegem lett, és az ágyamba akartam feküdni, kártyával akartam fizetni" - magyarázta a srác a DailyStarnak, majd azt is elmondta, a kártyája nem működött, készpénze meg nem volt annyi. "Volt nálam 200 dollár készpénz, amit felajánlottam neki, és mondtam neki, hogy másnap jöjjön vissza, ő elvette a 200 dollárt készpénzben, és nem jött vissza" - tette hozzá.

A jelek szerint valahol sántít ez a történet, ami a taxisofőrt illeti.

Címlapfotó: TikTok/classyryan

24 óra