30 éves koráig rejtegette egy testrészét Demcsák Zsuzsa - elárulta az okát

Steffi Grafnak csúfolták éveken át egy testrésze miatt, ő pedig olyannyira elhitte, hogy körülbelül 30 éves koráig. Demcsák Zsuzsa meglepő vallomást tett Bochkor Gábornál.

Meglepő titokra derült fény az ATV #Bochkor című műsor felvételéN. a műsorban először vendégeskedő Demcsák Zsuzsa elárulta, hosszú éveken át csúfolták a lába miatt, amit így állandóan el is rejtett a kíváncsi tekintetek elől. A Naphire.hu cikke szerint a műsorvezető ugyanis élsportoló volt, röplabdázott, és a vádlijai ettől nagyon izmosak lettek. Meg is találták vele az irigyek és nem akárkihez hasonlították “Engem ezzel mindig csúfoltak, amikor fiatal voltam. Amit én ma már abszolút bóknak vennék: Steffi Grafnak hívtak. És nekem Steffi Graf egy gyönyörű nő volt, az ő lábaival, az izmos combjával, mindennel együtt. Csak ugye hogyha mindenki csúfol, akkor elhiszed, hogy az tényleg rossz, hiába gondoltad, hogy az szép” - mesélte a Naphire.hu cikke szerint.

A lapnak az is elárulta, szerinte az önmagunk elfogadását sem lehet "erőszakkal" magunkra eröltetni. “Ez sajnos csak az évek múlásával jön, amikor az embernek már egyre kevésbé számít az, hogy másoknak megfeleljen, sokkal inkább a saját elvárásai azok, amik elkezdenek dominálni. Szerintem az egy fontos dolog. És ez remélhetőleg előbb-utóbb mindenkinek az életében eljön” - mondta a Naphire.hu-nak.

S hogy miért ment plasztikai sebészhez Tatár Csilla, Kabát Peti, és Csonka Pici? Vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarország

24 óra