Furcsa érzése volt a lánynak: aztán hátborzongató dolgot szúrt ki az Airbnb aljzatában - Videó

"Az egyik barátunk azt mondta: 'Srácok, nagyon paranoiás vagyok, úgy érzem, mintha kamerák lennének a házban. Erre mi azt mondtuk: 'Csajszi, túl sok TikTokot nézel. Ebben a házban nincsenek kamerák, ne légy ilyen drámai" - emlékezett vissza a történetre Kennedy a Tik-Tok videójában.

A nő ezt követően azonban kutatni kezdett, az egész lakást tűvé tette, hogy megtalálja azt, ami nyugtalanítja. Aztán nem mindennapi helyen bukkant rá: a fürdőszoba egyik konnektorában. Egy kamera volt elrejtve, ami egyenesen a zuhanyzóra mutatott. A lányok azonnal értesítették a rendőrséget, akik megerősítették, valóban kamera van elrejtve. Így nyomozás indult.

"Tudja valamelyikőtök, hogy perelhetünk-e, vagy mi a legjobb, amit most tehetünk? Mert ez elég hátborzongató" - kérdezte a Tik-Tok követőit a lány.

@kennedyallegedly Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy ♬ original sound - kennedy

"Ó, Istenem, ez a legrosszabb rémálmom" - írta az egyik kommentelő, egy másik pedig azt tanácsolta: "Azonnal lépjetek kapcsolatba az Airbnb-vel - vagy én teszem meg helyettetek!". A videó hatalmas siker világszerte, már öt millióan látták eddig körülbelül.

Címlapfotó: TikTok/kennedyallegedly

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra