Modell lett a túlsúlyos Angelaból miután lefogyott: ma már felismerhetetlen - Videó

"Teljes munkaidőben dolgoztam, és gyorséttermi ételeken és készételeken éltem, anélkül, hogy sokat mozogtam volna" - írja a Newsweeken a nő.

Angela azt mondja, először maga sem vette észre, hogy egyre csak hízik. Az életmódjának köszönhetően azonban alig 7 év alatt több mint 30 kilót szedett fel. "A pillanat, amikor eldöntöttem, hogy tényleg változtatni fogok, az volt, amikor láttam a fodrászomat, milyen sokat fogyott" - meséli a nő, aki megváltoztatta az étrendjét és napi egy órát kezdett el sétálni. A férjével eltávolodtak egymástól, de egyre elszántabb és magabiztosabb lett. Ma már OnlyFans modell.

@angelcrickmore1 What few years can do 🏋️‍♀️ #transformations #beforeandafterweightloss ♬ original sound - 𝙖𝙧𝙞𝙛𝙛_

"Mindketten nehezen tudtuk feldolgozni a változást. Már nem főztem olyan ételeket, amilyeneket ő szeretett, és szombatonként nem volt kedvem együtt leülni a kanapéra és együtt vacsorázni, vagy elmenni a kocsmába" - emlékezett a szakítás okaira Angela, aki elkezdett edzeni és edzőként dolgozni is, a történetének köszönhetően pedig máris több mint 200 ezren követik az oldalán. Az edzőtermeknek egy ideje hátat fordított és erotikus tartalmait árulja a neten. Új párja nemtetszésére.

"Arról álmodik, hogy abbahagyom a glamour modellkedést, és visszatérek a fitneszhez. De nem tervezem, hogy ezt egyhamar megteszem" - írja a nő. 

Címlapfotó: Instagram/angelcrickmore

24 óra