Két szobája lesz Stohl Luca babájának - Megtudták a pici nemét

Január végén a közösségi oldalán kürtölte világgá, anya lesz, Stohl Luca most újabb részleteket osztott meg a várandósságáról.

Mint ahogyan azt január végén a TWN.hu is megírta: babát vár az ATV híradósa, Stohl Luca. A másorvezető alig egy éve került a csatornához, a pici érkezése kapcsán pedig elmondta: tervezték, de őket is meglepte, hogy ilyen hamar érkezik a pici, akit nyárra várnak. A műsorvezető most a Naphire.hu-nak beszélt várandósságáról, így kiderült, jól érzi magát a bőrében és a kisbabájuknak két szobája is lesz. "Mivel a férjem munkája miatt Németországban és Magyarországon is élünk, így sok olyan dolog van, amiből kettő kell. Mindkét helyen lesz szobája, mindkét helyen lesz kiságya, tehát erre külön figyelnünk kellett, hogy mindkét helyen időben készen legyünk" - mondta Luca a lapnak, majd azt is elárulta, már tudják a baba nemét is.

"Szerintem a közvélemény pedig akkor fogja ezt megtudni, amikor azt is, hogy már megérkezett. Nagy babaváró buli, meg bejelentés nem várhatóak. Majd, ha megszületett és elérkezettnek látjuk az időt, hogy erről beszámoljunk a nagyvilágnak is, akkor majd az is kiderül, hogy kisfiú, vagy kislány. Mi már tudjuk, és nagyon örülünk. Igaz, nem volt elvárás se az, hogy fiú legyen, se az, hogy lány, de nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy az lesz, ami, aki" - mondta miosolyogva a Naphire.hu-nak.

Címlapfotó: Instagram/stohlluca

24 óra