Amerikai talkshowban tűnt fel a lány, aki Maddie-nek mondja magát, mindenki megdöbbent, hogy néz ki valójában - Videó

Hetek óta csend volt a lengyel lány körül, aki azt állítja, ő a 2007-ben eltűnt Maddie MacCann, Julia most egy amerikai talkshow-ban jelent meg váratlanul. Sokan fel sem ismerték.

Néhány nap alatt lett több mint egymilliós tábora az Instán annak a 21 éves lengyel lánynak, aki képekkel is próbálta bizonyítani, ő lehet a 2007-ben eltűnt Maddie McCann. Julia Wendell egy ideig képekkel és történetekkel igyekezett bizonyítani, hogy nem a levegőbe beszél, sőt, vállalta a DNS-vizsgálatot is, hogy meggyőzze a világot e megérzéséről. Az eltűnt lány szülei nyitottak voltak erre, ugyanakkor a Scotland Yard, a mestersége sintelligencia és a lány családja is ellene fordult. Szerintük ugyanis amiket Julia állít, képtelenség. Akadt azonban egy szakember, aki hisz neki, az ő segítségével a lány most az Amerikai Egyesült Államokba repülhetett, ahol 3 DNS-tesztet és egy genetikai vizsgálatot is végeztek rajta, most az eredményekre várnak.

Julia pedig először ült be egy tévés talkshowba, hogy meggyőzze a világot az igazáról. Pech: sokan fel se ismerték az Instán megismert lányt!

 

Lapozz a videóért!

24 óra