Amerikai talkshowban tűnt fel a lány, aki Maddie-nek mondja magát, mindenki megdöbbent, hogy néz ki valójában - Videó

Először lépett a nyilvánosság elé a 21 éves lengyel lány, egy amerikai talkshowban, Dr. Phil vencégeknt próbálta bizonyítani, ő Maddie McCann. Meglepte a világot.

További bizonyítékait akarta bemutatni a világnak Jullia Wendell, aki váratlanul a népszerű amerikai tévés, A Dr. Phil műsorában tűnt fel. Először vállalt nyilvános szereplést, és természetesen ott volt vele Dr. Fia Johansson, pszichológus és kriminológus, aki az egyetlen támasza. Ő az, aki hisz a lánynak, sőt, abban os segítette, hogy Amerikába repülhessen, ahol három DNS-tesztet és egy genetikai vizsgálatot is végeztek a lányon. Most az eredményekre. várnak. Ő Dr. Phil műsorában kijelentette: "Minden történet, amit az emlékeiről, gondolatairól, képeiről és látomásairól mesélt, pontosan ugyanaz volt" - mondta Johansson, aki kijelentette azt is: nem hiszi, hogy a lány hazudik.

Ő Dr. Fia Johannson, a lengyel lány egyetlen támasza: 



Julia aztán alaposan meglepte a nézőket, és ehhez meg sem kellet szólalínia. Ő ugyanis - bár ugyanaz a lány, aki az Instagramon felbukkant - jóval teltebbnek tánt, mint a közösségi oldalon. S mivel eddig is milliókkételkedtek a történetében, így újra felerősödtek ezek a hangok. A lengyel lány végül az emlékeiről beszélt. A legkorábbiak strandokról, vízről és fehér házakról szólnak - azaz körülbelül a portugál Praia da Luz-ról beszélhetett, ahol Maddie 2007-ben eltűnt. "Csak egy korai emlékem van a tengerről vagy az óceánról, és ott voltak gyerekek, akik teknősöket próbáltak fogni és a kezükbe venni" - mondta a 21 éves lány.

Más eget rengető bizonyíték nem került elő, az egész világ a DNS-teszt eredményre vár, amit Maddie DNS-ével hasonlítanak majd össze. Akkor mindenre fény derül majd.

Címlapfotó: Youtube/Dr. Phil

24 óra