Emberi hamvak is voltak a Mercedesben egy nappal azok után, hogy ellopták - Fotók

A tulajdonos egyik rokona ismerte fel a kocsit, amit egy nappal korábban loptak el. Megdöbbentő, mi mindent találtak benne.

Nem mindennapi történetről számolt be a rendőrség: múlt kedden egy Mercedest loptak el Budapesten, az autó azonban nagyon hamar előkerült. Igaz, alig egy nap alatt már más rendszámot "viselt". Ráadásul nem akármiket találtak benne a rendőrök. "Egy műszaki engedéllyel nem rendelkező, 17 éves autót loptak el 2023. március 21-én reggelre a főváros VII. kerületéből" - kezdi közleményét tényszerűen a rendőrség. Az is kiderült: bár addigra román rendszámot szereltek a Mercedesre, a tulajdonos egyik rokona így is felismerte másnap a IX. kerületben - majd értesítette a rendőrséget.

"A rendőrök ellenőrizték, az alvázszám pedig igazolta, hogy a valóban a lopott kocsi az. A járműben több forgalmi engedélyt és céges bélyegzőt találtak; azt még vizsgálják, hogy ezek összefüggésbe hozhatók-e bűncselekménnyel" - írja a polie.hu. Hozzáteszik: a kocsiban ülő férfit a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol nagyobb értékre elkövetett lopás és egyedi azonosító-jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A járműben volt egy urna is - azóta az is kiderült, kinek a hamvait rejtette!

Megdöbbentő képek: egy halott ember hamvait is megtalálták a lopott Merciben
  • Mercedes hamvak Budapest rendőrség
  • Mercedes hamvak Budapest rendőrség
  • Mercedes hamvak Budapest rendőrség
  • Mercedes hamvak Budapest rendőrség
  • Mercedes hamvak Budapest rendőrség

Címlapfotó: Police.hu

24 óra