Sokkoló ábrázattal járja az utcát a megőszült Dr. House - 64 éves lesz idén - Fotók

Tizenkilenc éve indult a sikertörténet, és több mint 10 éve már, hogy véget is ért. A Dr. House főszereplője idén már a 64-et tölti majd, friss képei sokkolják a rajongókat. Mi lelte?

Amerikában 2004 őszén, Magyarországon 2006 márciusában indult hódító útjára a Dr. House. A főszerepben egy zseniális elméjű, de zárkózott és szenvedélybeteg orvost, Dr. Gregory House-t ismertük meg, aki gyakran kerül konfliktusba a főnökeivel és a kollégáival is. Egyetlen barátja van, James, az onkológiai osztály vezetője. A harmadik évad után a gárda nagyrésze feloszlott, de többségük visszatért egy-egy kisebb szerepben.

A sorozat főhősét alakító Hugh Laurie 64 éves lesz idén - friss fotói még a rajongóit is sokkolják!

via GIPHY

A sorozat már az első évadban hatalmas siker lett, nem csoda, hogy a TV2 azonnal lecsapott rá. A sikerszéria 2012-ben ért véget, a főszerepet alakító Hugh Laurie akkor már úgy érezte, megterhelő számára ez a szerep. Egy interjúban néhány éve azt is elárulta, az állandó rutin, a napok, hetek, hónapok olyan megterhelőek voltak a számára, hogy volt időszak, amikor azt gondolta, nincs kiút. Hugh Laurie nem távolodott el a szakmától, de zenészként ma már inkább szeret szerepelni. Akkor is leginkább a színpadon, hiszen nagy társasági életet nem él. Talán ezért is döbbent meg a világ a legfrissebb fotósorozatán. 

Rémisztő arccal bandukolva sétáltatta a kutyáját - a haja meg...

FOTÓK: Felismernéd a 63 éves Dr. House-t? Pedig ez tényleg ő!
  • Hugh Laurie
  • Hugh Laurie
  • Hugh Laurie
  • Hugh Laurie

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra