Megszólalt az állítólagos "Maddie" családja: megdöbbentő, miket állítanak a lányról - Fotók

Napok alatt lett világhírű a lengyel lány, aki azt állítja, ő lehet a 2007-ben eltűnt Maddie McCann. Most először végre megszólalt a családja: megdöbbentő, miket állítanak a lánnyal kapcsolatban.

Egymilliós tábora lett az Instán néhány nap alatt, azóta kap-hideget meleget. Pedig a 21 éves Julia Wendell csak a 16 éve eltűnt Maddie McCann szüleivel akarta felvenni a kapcsolatot, mert meggyőződése, hogy ő az eltűnt lány. Azóta pedig ezt képekkel és történetekkel is próbálja bizonygatni, de természetesen boldogan állna egy DNS-teszt elé, ami szerinte igazolná az állításait. Korábbi hírek szerint Maddie szülei nyitottak rá, hiszen minden érdemleges szálat szeretnének felgöngyölíteni, a Scotland Yard viszont nem támogatta ezt. Szerintük a lány állításai nem lehetségesek.

A legutolsó hír szerint viszont az igazi családja is hátat fordított a lánynak, a telefont sem veszik fel neki és azt állították, Julianak segítségre lenne szüksége. Pláne azok után, hogy őket is alaposan bemocskolta, hiszen szerinte pedofilok tettei felett hunytak szemet a rokonai, amikor hagyták, hogy fogva tartsa őt egy ilyen férfi. A lány családja most egy az eltűntekért létrehozott nonprofit szervezeten kerül adott ki nyilatkozatot. A közlemény alapjaiban rengeti meg a lány eddig előadott történetét.

Ennyi volt ez a történet? Julia családja meglepő dolgokat közölt a világgal!

FOTÓK: A rendőrség is nyomoz: ezt állítja Julia családja a lányról!
  • Maddie McCann lengyel lány család
  • Maddie McCann lengyel lány család
  • Maddie McCann lengyel lány család
  • Maddie McCann lengyel lány család
  • Maddie McCann lengyel lány család

Címlapfotó: Instagram/iammadelinemccann

24 óra