Csoportos telefon-meeting közben tűnt el az édesanya - az ő holtteste került elő a folyóból? - Fotók

Bő három hete tűnt el az anya, néhány száz méterre a helytől most egy holttestet találtak a folyóban. 

Egész Angliát lázban tartja egy 45 éves édesanya eltűnésének ügye. Nicola Bulley január 27-én elvitte a lányait az iskolába, majd elindult a kutyájukkal, Willow-val sétálni. Mint ahogyan azt korábban gyakran megtették, ezúttal is a Wyre folyó partján barangoltak. Látásból sok kutyatulajdonos ismerte őket a környéken. Reggel 9 óra 1 perckor a nő még tárcsázta a munkahelye egyik számát, majd 9 perccel később látták utoljára a parton. 9:35-kor egy padon találták meg a telefonját, a kutya elkóborolt, a nő pedig eltűnt!

A telefon még mindig be volt kapcsolva a csoportos meetingre. 

Fotó: Porfimedia/RedDot

A rendőrség három hete kereste a kétgyermekes anyát a legmodernebb csúcstechnológiás berendezések, szonártechnika, egy speciális búvárcsapat és mentési szakértők segítségével - eddig eredménytelenül. Most Rebecca Smith, a Lancashire-i rendőrség vezető nyomozója viszont megerősítette, hogy holttestet találtak a vízben. Az azonosítása folyamatban van. A hatóságok korábban kijelentették, nem tartják kizártnak, soha nem kerül elő a nő. Nem találtak ugyanis semmilyen nyomot, még az iszapban sem, sehol.

Fotó: Profimedia/RedDot

A nő eltűnésének helyszíne közben túristalátványosság lett. Egyre többen érkeztek a folyóparti ösvényre, ahol Nicola eltűnt. Köztük állítólag rengeteg a youtuber, és influenszer, akik szelfiket és videókat készítenek a környéken. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra