A rendőrségtől távozott, most félmeztelen képekkel búcsúzik a kebleitől Adri - Fotók

Nehéz időszakon megy keresztól a legszexibb magyar rendőrlánynak is kikiáltott influenszer. Újra megműtötték, de már nincs egyedü...

Hét éve már lassan, hogy a drezdai születésű Koleszár Adrienne világhírű lett, a róla készült rendőrruhás fotó körbejárta az egész világot. Akkoriban Németország legszebb rendőrnőjének is kikiáltották, sőt, a világ legszebbjei közt is gyakran felbukkant a neve. Mivel egyre népszerűbb lett a közösségi oldalán, a munkájából adódóan viszont ügyelnie kellett arra, mit, milyet és mennyit posztol, így a magyar származású lány válaszút elé érkezett. 2018-ban egy időre szabadságra ment, majd 2020-ban végleg leszerelt. Nagyon hamar kiderült, hogy nem járt rosszul: influenszerként ugyanis jóval többet keres azóta, mint rendőrként tette volna.

Tavaly nyáron aztán meglepte a világot és a rajongókat, a több mint félmillió Insta-követővel rendelkező Adri ugyanis a podcastjében elárulta, szakított a párjával. Sőt, azt a kérdést is feltette magának: "Képtelen vagyok a kapcsolatokra?". Akkor azt sem titkolta, hogy a feldolgozási folyamatban tart, ami nagy fájdalmakkal jár. A jelek szerint azonban ez nem tartott soká, nem sokkal ugyanis Karácsony előtt Adri felvállalta új szerelmét, egy sármos, izmos férfit. S hogy mennyi változtathat egy emberen egy friss szerelem? 

Nos, Adri már nem csak a párját vállalja fel, félmeztelen képeket is bátran közzétesz! Szomorú az apropója...

Pikáns képek és sármos udvarló: Adri megőrjíti a netezőket!
  • Koleszár Adri rendőrlány instagram
  • Koleszár Adri rendőrlány instagram
  • Koleszár Adri rendőrlány instagram
  • Koleszár Adri rendőrlány instagram

Címlapfotó: Instagram/adrienne_koleszar

24 óra