Lover boy: újra együtt a "nagy csapat", Csabát nem akárhol találták meg - Fotók

József, Zsolt és Ildikó után megtaláltál P. Csabát is. Az úgynevezett "Lover boy" ügy negyedik gyanúsítottjára nem akárhol bukkantak rá.

Józsefet Budapesten, Ildikót és Zsoltot Németországban fogták el a rendőrök még ősszel. A közelmúltban kiadott hír szerint P Csabát azóta is körözték, a most közzétett hír szerint már ő is megvan. Mint ahogyan arról a TWN.hu is beszámolt, a hatóságok B. József monori lakossal és társaival szemben "több ember sérelmére, a sértettek kiszolgáltatott helyzetét kihasználva rábírással, erőszakkal és fenyegetéssel elkövetett emberkereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" nyomoznak.

Hogy pontosan mit követtek el? Az is kiderült! 

"A bűnbanda – amely a gyanú szerint 2017-től űzte illegális tevékenységét – Németországba szervezett ki prostituáltakat. Mindezt úgy, hogy a nehéz sorban lévő lányokat az általuk bevédett berlini utcákon dolgoztatták mindaddig, amíg a számukra meghatározott összeget meg nem keresték" - emlékeztet közleményében a rendőrség. Hozzáteszik: a napi bevételüket aztán vagy részben, vagy egészben elvették tőlük. A TWN.hu úgy tudja, hogy a lányokat folyamatosan lelki terrorban tartották, sőt, volt olyan, hogy meg is verték őket.

Hogy mi volt a szerepe P. Csabának? Most az is kiderült!

MEGDÖBBENTŐ KÉPEK: itt találták meg Csabát, ez volt a szerepe
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás
  • Loves boy prosaic nyomozás

Címlapfotó: Police.hu

24 óra