84 éves férfihoz ment hozzá a 24 éves lány - Sokkolja a világot az újabb terve - Fotók

Hófehér ruhában lépett az oltár elé, hogy igent mondjon a szerelmének. A 60 éve korkülönbség ellenére máris megvan az újabb tervük - a trollok céltáblái lettek.

Egy nem mindennapi lett a trollok céltáblája az interneten, köszönhetően a bulvárlapok cikkeinek is, aminek köszönhetően világméretű figyelem övezi pár napja minden lépésüket. Pedig a 24 éves Miracle Pogue már a boldogító igent is kimondta szerelmének, a 84 éves Charles-nak. A köztük lévő hat évtizednyi korkülönbség sem zavarja őket. "Nem érdekel, hogy 100 vagy 55 éves, úgy szeretem, ahogy van" - áradozott a lány a DailyMail-nek. Majd hozzátette: "Azt hittem, 60 vagy 70 éves lehet, mert olyan jól néz ki. Mindig élénk és aktív."

A különös pár 2019-ben ismerte meg egymást. A lány egy mosodában dolgozott, ahol az egykori ingatlanügynök törzsvendég volt. Hamar összebarártkoztak, aztán egy nap a nyugdíjas kimutatta a foga fehérjét. "Egyik nap bejött, ledobott egy darab papírt, és azt mondta: 'Írd fel nekem a számodat'" - emlékezett a lány kacsintva. Innentúl pedig megpecsételődött a sorsuk. "Egyszerűen jó volt a hangulat köztünk, soha nem éreztem magam furcsán tőle. Jól érzem magam vele" - így a lány.

Az is kiderült, mit terveznek most és mit szólnak mindehhez a lány szülei!

Videók: fürdőznek a trollok ezek alatt a szerelmes képek alatt!
  • 60 év korkülönbség szerelem
  • 60 év korkülönbség szerelem
  • 60 év korkülönbség szerelem
  • 60 év korkülönbség szerelem

Címlapfotó: TikTok/mnigeria98

24 óra