Hónapok óta körözték ezt a cicababát, most maga értesítette a rendőrséget, hol találják meg - Fotók

Hónapok óta körözte a rendőrség, 15 milliós nyomravezetői díjat is kitűztek a fejére. A 42 éves nő most saját maga értesítette a rendőrséget, hol találják meg. 

Egy pénzszállító cég alkalmazottjaként lett világhírű, ehhez nem kellett mást tennie, mint meglovasítani a rá bízott pénzt. A korábbi hírek arról szóltak, több mint egymillió eurót, azaz 400 millió forintot szerzett meg így, a rendőrség 37 500 euró, azaz 15 milliós nyomravezetői díjat tűzött ki a fejére. A 42 éves tetovált cicababa képei futótűzként terjedtek a neten, nem véletlenül. Ha az ember, ugyanis kemény bűnözőkről hall és olvas, még csak véletlenül sem egy ilyen karakterű nő jut az eszébe.

Hónapokig keresték, hiába. Most váratlan hír érkezett

Hétfő este a rendőrség őrizetbe vette Mirnesa S.-t - harsogják a német lapok. A nő állítólag az ügyvédjén keresztül vette fel a kapcsolatot a hatóságokkal és bejelentette, hogy a stuggrati repülőtérre fog megérkezni. Nem sokkal azután, hogy Mirmesa S. repülőgépe leszállt, 19:45-kor letartóztatták. A nőt ma, kedden átszállították a börtönbe, az egyelőre nem derült ki, hol lehet a meglovasított egymillió euró. Az ügy nem csak ezért különleges: a szexi bűnöző a közösségi oldalakon folyamatosan téma - pedig szeptember óta nem posztolt.

Sőt, azóta a cégnél, ahol dolgozott, újabb furcsa dolog történt!

Minden idők legszexibb rablója? - Íme a 42 éves nő sztorija képekben
  • körözés rendőrség rabló
  • körözés rendőrség rabló
  • körözés rendőrség rabló
  • körözés rendőrség rabló

Címlapfotó: Instagram/mi_de_luxe

24 óra