Meggyilkolták ezt a 4 diákot, bizarr kijelentést tett a feltételezett elkövető - Fotók

A négy fiatalt november 13-án hajnalban gyilkolták meg - sokáig nem csak a rendőrség, a szövetségi nyomozó iroda is tanácstalan volt. Gyanúsított már van, de meglepő dolgot állít.

Lassan már két hónap telt el azóta, de hogy pontosan mi történt az amerikai Idaho államban lévő kis egyetemi városban, Moszkvában, az egre rejtélyesebb. Amit eddig tudni lehet: a rendőrség nem sokkal déli 12 előtt találta meg a négy halott diákot az Idahói Egyetem kampuszától nem messze lévő lakóházban. A 21 éves Kaylee Goncalvest és három barátját november 13-án hajnalban meggyilkolták. Néhány napja aztán robbant a bomba, egy kriminalisztika szakos hallgató lehet az elkövető.

Christopher Kohberger lakóhelye mintegy nyolc mérföldre van Moszkvától, ahol novemberben közepén megölték a négy fiatal diákot, de míg az egyik település Idaho-ban, a másik Washington államhoz tartozik. Csütörtökön a feltételezett gyilkos először jelent meg a bíróságon Idahóban, miután a pennsylvaniai kiadatását követően a Latah megyei börtönben helyezték el. Aztán meglepő dolog derült ki arról, állítása szeint mit keresett a gyilkosságok időpontjában a városban.

Egyre több dolog derül ki a börtönből, ahol a férfit fogvatartották...

Ő a tettes - Meglepő dolgok derültek ki róla!
  • 4 diák halott egyetem rendőrség
  • 4 diák halott egyetem rendőrség
  • 4 diák halott egyetem rendőrség
  • 4 diák halott egyetem rendőrség
  • 4 diák halott egyetem rendőrség

Címlapfotó: Instagram/kayleegoncalves

24 óra