Elfogyott a pénz: így él most a lottónyertes győri házaspár

Kilenc éve már, hogy az egykor hajlétalan férfi és felesége 630 millió forintot nyert a lottón. Az ACNews híre szerint most félve várják az emelt gázszámlát.

Nem tudták fizetni a lakbért az apró önkormányzati lakásban, a számláikat sem, amikor rájuk kacsintott a szerencse. Már enni sem tudtak és a végrehajtót várták, amikor rájuk kacsibtott a szerencse. 630 milliót nyertek a lottón. "Anikóék a nyereményből négy lakást is vettek, egy-egy házat maguknak, a lányuknak és a fiuknak. Az asszonynak nincs jogosítványa, de vágyott egy hófehér BMW-re, sofőrrel. És szeretett volna a belvárosban egy saját cukrászdát, benne csokiszökőkúttal. Meg a Balatonnál közvetlenül a vízparton egy nyaralót. Meglett mind" - írja az ACNews.

„Mára már csak ez a nagy ház maradt, minden mást eladtunk. A lakásokat, a cukrászdát, a balatoni nyaralót, a BMW-t" – sorolta Anikó az AcNewsnak. "Kevés pénzünk maradt, de ebben a házunkban az alsó szinten albérlő lakik, havonta pontosan fizet. De megválunk ettől is, mert túl nagy nekünk, veszünk majd egy kisebbet" - tette hozzá. A lapnak azt is elárulták, az egészségük nem túl rózsás, az asszony másfél éve kapott agyvérzést, azóta pedig a veséje is tönkrement, hetente háromszor jár dialízisre. Betegszállító viszi, a volt sofőrje meg hozza - azzal a BMW-vel, amit ő vett meg tőlük. Férje izomsorvadásban szenved.

„Elégedett vagyok a sorsommal, nincs hiányérzetem semmiben. Megtapasztaltam a szegénységet és a gazdagságot is. Nem kívánom egyik életet sem. Most picit szerényebben élünk, de nem éhezünk. Ötszörösére ugrott a villanyszámlánk, korábban 20 ezres csekkek jöttek, most 96 ezer forintot fizettünk. És igen, aggódva várjuk az emelt összegű gázszámlát is a hó végén, amit most kapunk először kézhez" - tette hozzá az ACNews-nak.

Címlapfotó: Facenook/AndraschekLászlónéAnikó

24 óra