Megdöbbentő képek: így néz ki a Spinédzserek szexszimbóluma ma, smink nélkül

27 éves már a híres sorozat, aminek köszönhetően a színésznő egy élő szexszimbólum lett. Idén ősszel már a 46-ot töltötte be, friss képein azonban megdöbbennek a rajongói is.  

Körülbelül háromévtizeddel ezelőtt az akkor legmenőbb rockbandának számító Aerosmith három olyan slágerhez is klipet készített, amelyekben ő játszotta a főszerepet. Aztán jött a Spinédzserek című mozi, így alig 20 évesen már az egész világ szerelmes volt belé, a lányok meg mind a bőrébe szerettek volna bújni. Utológa nem nehéz már kijelenteni, Alicia Silverstone karrierjének végül ez az időszak lett a csúcsa.

A róla készült lesifotókon nem az a nő látható, aki a közösségi oldalain és a vörös szőnyegen. 

via GIPHY

A 90-es években sorra kapta a fimes szerepeket, a Batman és Robin című moziban ő lehetett a Batgirl. A jelek szerint ez sem volt elég. Az ezredforduló után már szinte lasszóval kellett a munkákat fognia, s miután 2005-ben megházasodott, a producerek sem voltak olyan lelkesek már, ami a szerepeltetését illeti. Alicia Silverstone, az egykor szexi modell és színésznő otkóber 4-én már a 46-ot töltötte be és bár rendszeresen oszt meg képeket magáról is a közösségi oldalán, a róla készült paparazzi-fotók nem csak a rajongóit küldik a padlóra.

Általában kutyasétáltatás közben csípik el, melltartó nélkül! Feltéve, ha ez tényleg ő...

Sokkoló képek! 46 évesen rá se ismerni az egykori szexikonra!
  • Alicia Silverstone
  • Alicia Silverstone
  • Alicia Silverstone
  • Alicia Silverstone

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra