A 30 éves Zsolt és a családja is rendőrkézen - Így omlott össze a piramis - Fotók

A TWN.hu információi szerint az apa, két fia és egyikük élettársa is benne volt abban az illegális bizniszben, aminek a végére a napokban tettek pontot a Készenléti Rendőrség szegedi nyomozói.

Lapunk információi szerint már több korábbi határrendészeti hír is kötődik ahhoz a szegedi családhoz, amelyiknek tagjait 2022. november 23-án fogták el a készenlétis rendőrök."A 30 éves szegedi K. Zsolt irányította a fenti két esetben elfogott három embercsempészt is, akik egyike a bűnbandát irányító férfi öccse. A Pest megyei ügyben a sofőrt a bíróság már el is ítélte: 7 év fegyházbüntetés kapott. Míg a Bács-Kiskun megyei ügyben a büntetőeljárás ehhez az ügyhöz lett egyesítve" - írja most a rendőrség.  

A most kiadott friss tájékoztatás szerint a családtagok már egy jó ideje azzal foglalkoztak, hogy a déli határszakaszról harmadik országbeli állampolgárokat szállítottak az osztrák-magyar határszakaszra. "A szállítást gépkocsival hajtották végre, és általában úgy, hogy az illegális migránsokat szállító autót egy előfutó kocsi biztosította" - írják a rendőrök, majd azt is elárulták, kinek mi volt a szerepe a bandában.

Meglepő képek és megdöbbentő részletek derültek ki a működésükről!

Fotókon az elfogás - így működött a "családi vállalkozás"...
  • rendőrség csempészek migránsok
  • rendőrség csempészek migránsok
  • rendőrség csempészek migránsok
  • rendőrség csempészek migránsok

Címlapfotó: Police.hu

24 óra