Durva dolgot tett az esküvőn a vőlegény a menyasszonnyal, a Tik-Tok-on landolt a videó

Furcsa jeleneteket rögzítettek egy esküvőn, az internetre került videó felkavarja az érzelmeket. Vannak, akik nem jósolnak hosszú kapcsolatot, mások szerint meg ez a sírig tart majd.

Az emberek többségének az esküvőjük az életük egyik legszebb napja. Nos, az a videó, amit a fiatal nő osztott meg a sajt esküvőjéről, sokadik megtekintés után sem nagyon illik bele ebbe a sorba. A felvételt máris százezerszám nézték meg és még csak most kezdi a sajtó felfedezni magának. De lássuk a történetet: a vőlegény a tortaasztalhoz sétál, komótosan elvesz egy szeletet, majd mosolyogva indul a felesége felé.

Ezt követően dulakodni kezdenek, majd a vőlegény tortával törli arcon a hitvesét - még a földre is leesnek...

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

A vőlegény ezt követően mosolyogva sétál el a helyszínről, látszólag tetszik neki az akciója. Eközben a menyasszony a sminkjét és a ruháját igazgatja a torta maradványaitól megszabadítva. Egy vendég egy zsebkendővel siet a segítségére. A feleség az alábbi szöveggel osztotta meg a filmet: "Visszavágott nekem, amiért én is jót tettem vele" Majd folytatja: "Szeretem a seggfej férjemet!"

A videó igencsak megosztja a világot. Ezrek ekézik a vőlegényt. "Azonnal váljatok el!" - kérik a nőt többen is. Annak ellenére, hogy a férj a támadás után azért felsegítette a földről a feleségét. A hozzászólásokat azóta kikapcsolták alatta.

Címlapfotó: TikTok/jadekennedy_777

24 óra