Öt év után került elő a férfi orrpiercingje, megdöbbent az orvos, amikor meglátta - Fotó

Tizenkét piercinggel feküdt le, amikor másnap felébredt, már csak tizenegy volt meg. Az orrkarika most váratlanul került elő, műtét lett a vége.

Augusztus végén lett rosszul a 35 éves férfi, súlyos köhögőrohamok gyötörték, úgy érezte, meg fog fulladni. Az amerikai Ohio állambanlévő Cincinnatiben élő férfit egy kórház sürgősségi osztályára vitték be. Az orvosok atól tartottak, tüdőgyulladása lehet. Természetesen azonnal előírták az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, így egy röntgenfelvétel is készült. Amikor az orvosok meglátták az eredményt, nem hittek a szemüknek.

A 35 éves férfi tüdejében egy úgynevezett piercingtartó rajzolódott ki!

Ez az apró eszköz arra szolgál, hogy megakadályozzák, hogy összenőjjön a piercngnek készített lyuk a testünkön. Így akkor használják, ha a piercing nincs viselve. Joey megdöbbent, amikor az orvosok tájékoztatták a fejleményekről. Elmondta: az ékszer 5 éve tűnt el, előtte 3-4 évig viselte. Úgy gondolja, hogy álmában lélegezhette be, mert hiába forgatta fel a "hálószobáját", az eltűnt - írja a Daily Mail.

Az orvosok megműtötték a férfit és eltávolították a fémgyűrűt, miután óvatosan kihúzták a piercinget, azt látszólag behegesedett szövetek vették körül. Lykins elmondta, hogy emlékként megtartotta. "Örülök, hogy nem szúrta át a tüdőmet. Soha nem okozott nekem problémát, köhögtem, de soha nem gondoltam túl sokat rá. Nem tudtam, hogy mi történik, de soha nem gondoltam, hogy a piercing miatt van" - mondta.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra