Évek óta nem borotválkozik ez az Insta-modell, nem győzi tiltani a rajongókat - Fotók

Elsőkörben 6 hónapig nem borotválkozott, hogy így harcoljon a nagyobb szabadság, önmagunk elfogadása mellett és a társadalmi normák ellen. Azóta folyamatosan tiltania kell a gyűlölködőket.

Hogy egy nőnek szőrös legyen a hasa, a lába és a hónalja? A társadalmi normák szerint teljességgel elképzelhetetlen. Sokak szerint nem nőies, ápolatlanság hatását kelti, ráadásul higiéniai szempontból sem ajánlott. Ez ellen lázadt fel egy Insta-sztár: Rebecca egy cseppet sem szégyelli megosztani a szőrös képeit és ezektől reméli, sokan belátják majd, szerethetjük magunkat, akármilyenek is vagyunk és nem szabad szoronganunk azért, mert esetleg a társadalmi elvárások mást sugallnak.

via GIPHY

Egy spontán strandolás, vagy egy miniszoknya? A nők fején ilyenkor az elsők között fut át: vajon mikor borotválkoztam? Sőt, a nők képesek szorongani is azért, mert attól félnek, egy-egy apró szőrszál bukkant fel rajtuk, amit mások észrevesznek. A legtöbb nő úgy érzi, elvárás tőle, hogy szőrtelenítse magát, így rendszeresen járnak fájdalmas gyantázásokra, és bíbelődnek órákat a kádban és tükör előtt. 

Nem úgy Rebecca, aki brutálisan őszinte képekkel harcol mindezek ellen! Kemény támadásoknak is van kitéve!

FOTÓK: Gusztustalan, vagy szabad? - ilyen őszinte képekkel harcol Rebecca az elveiért
  • Rebecca Chelbea
  • Rebecca Chelbea
  • Rebecca Chelbea
  • Rebecca Chelbea
  • Rebecca Chelbea

Címlapfotó: Instagram/rebeccachelbea

24 óra