Szétszedik a lányt, aki két év alatt még nem csókolta meg a pasiját - Elárulta, miért - Videók

Egy boldog párkapcsolat összetevői: két szerelmes ember, kellő mennyiségű empátia, közös álmok, és forró csókok. Bár ez utóbbiban már nem lehetünk biztosak.

Kaytlin O'Neall talán maga sem hitte, hogy valószínűleg élete videóját rakja össze, amikor néhány hete arról emlékezett meg a Tik-Tok oldalán, a párjával még sosem csókolták meg egymást. Nem lenne ebben semmi küönleges, ha hat órája, három napja, esetleg bő egy hete vannak csak együtt, de a fiatal lány és a szerelme már több mint két éve járnak.

@kaytlin.oneall Don’t forget the, “come on DO IT!!”#boyfriend #bff #foryou #PrimeDayDreamDeals #summer #love #boundaries #realationship #girlfriend ♬ original sound - KyleAndJackieo

A lány a videójában azokat a dolgokat szedte össze, miket mondanak nekik az emberek, amikor megtudják, két éve alatt még egyeten csók sem csattan el közöttük. "Ez komoly?", "Ehhez kell egy kis önkontroll", "Tudod, ha megcsókolod, nem lesz vége a világnak", "MIÉRT???", "Oké, de mit csináltok akkor?" - soroja a videójában a környezete reakcióit a lány, miközben táncikál.

A felvételt közel 2,5 millióan látták, közel 4000 ezer komment érkezett - kénytelen volt magyarázatot adni és a pasiját is kamera elé ültette!

Lapozz a folytatásért - ezért nem csókolóztak még!

24 óra