Szétszedik a lányt, aki két év alatt még nem csókolta meg a pasiját - Elárulta, miért - Videók

Kaitlyn videója valóságos csatatér helyszíne lett, és a kommentelők nem csak egymással vitáztak, a lány és a párja is kapott szépen tőlük. A lány úgy érezte, magyarázkodnia kell.

Egy közös videót is készített a pasijával és kiderült, mielőtt megismerték volna egymást, a lány egyrészt imádkozott, hogy rátaláljon a szerelem, másrészt határozottan eldöntötte, mi minden fér neki majd bele egy kapcsolatba. És arra a következtetésre jutott, hogy a csókolózás egyelőre nem - ez egyszerűen túl intim még a számára.

"Ezt a leendő férjemnek akartam tartogatni"

- jelentette ki mosolyogva egy másik videóban.

@kaytlin.oneall Replying to @bellabyttt no one is perfect! Everyone has their own beautiful story! #reationship #marriage #abstain #intamicy #couple #boyfriend #girlfriend #love ♬ Similar Sensation (Instrumental) - BLVKSHP

S mint ahogyan az életben, úgy a Tik.Tok-on is alig akad olyan, aki megértően közelít hozzájuk. A többség értetlenül rázza a fejét, a lányt szidják, a fiút lesajnálják. Sőt, olyanok is akadt, aki megkérdezte a lányt, hogy vajon biztos-e benne, hogy a pasija "nem a folyó túloldaláról" származik, azaz nem meleg-e. 

A közös videóban erre is reagáltak: "Szó sincs erről!  "Szerelmesek vagyunk egymásba."

@kaytlin.oneall Replying to @mightbeevan ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Címlapfotó: TikTok/kaytlin.oneall 

24 óra