Sokk a temetésen: amit a halott nő családja a koporsóban látott, mindent tönkretett

Egy közeli rokon elvesztése már önmagában egy mérhetetlen fájdalom, a most nyilvánosságra került történetre pedig egyszerűen nincsenek is szavak.

Néhány hónapja történt az eset, ami a sajtónak köszönhetően csak a közlemúltban látott napvilágot, de futótűzként terjed a közösségi oldalakon. Kyung Ja Kim 2021 novemberében hunyt el Fort Lee-ben, holttestét a hagyományos koreai szertartás szerint három nappal később szerették volna eltemetni. A család egy helyi vállalkozást bízott meg a ceremónia megszervezésével. Mivel a megboldogult asszony egykor segített a Leonia-i Ígéret tepmlom felépítésében, így a temetési szertartást is itt szerette volna megtartani a családja. 

Úgy tervezték, a szertartás előtt még egyszer elbúcsúznak szerettüktől, felnyitják a koporsóját.

Fotó: 123rf.com/illusztráció

Amikor a 93 évesen elhunyt nő rokonai és ismerősei megérkeztek a templomba, a lánya, Kummi Kim észrevette, hogy valami nincs rendben. "Amikor felnyitottam a koporsót a templomban, azt mondtam nekik: ez nem az én anyám. Sokkal fiatalabbnak tűnt" - emlékezett vissza Kim. A ravatalozó személyzete azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a koporsóban fekvő halott nő Kummi Kim édesanyja, így tovább szerették volna folytatni a szertartást.

Amikor azonban a koporsót le akarták ereszteni a sírba, egy ember odaugrott a családhoz, mondott valamit, aztán elmenekült...

Megrázó fordulat - lapozz a folytatásért!

24 óra