Sokk a temetésen: amit a halott nő családja a koporsóban látott, mindent tönkretett

Mielőtt a koporsót leengedték volna a sírba, odaugrott a családhoz az egyik alkalmazott, és elismerte, hibáztak. Aztán elmenekült.

"Anélkül, hogy egy szót is szólt volna, abban a percben elszaladt a temetőből" - magyarázza a megdöbbent lány. Kummi Kim ezután összeesett, csak, miután magához tért, értesült a rokonság arról, mi is történt valójában. Természetesen a szertartást meg kellett szakítani, ráadásul már nem is folytatódhatott aznap. Igaz, a szervezők arról biztosították a családot, másnap megtarthatják a ceremóniét, de az időjárás közbeszólt.

Fotó: 123rf.com/illusztráció

"Szakadt az eső, ezért el kellett halasztani vasárnapra" - mondta Kummi Kim az ABC7chicago-nak. Aznap azonban a gyászolók közül már sokan nem tudtak elmenni, így sokan el sem tudtak búcsúzni az asszonytól. "Nem ez volt a kívánsága, nem tudtuk méltó mód elbúcsúztatni" - magyarázta az amerikai nő. Ráadásul így az is kiderült, két holttestet összecseréltek. A másik koporsót már ki sem nyithatták, mert a holttest erős oszlásnak indult. 

A 93 éves Kyung Ja Kim családja 50 millió dollárra, körülbelül 20 milliárd forintra perli a temetkezési vállalkozókat. Amit nyernek, az Ígéret templomnak és egyháznak tervezik adni.

Címlapfotó: 123rf.com/illusztráció

24 óra