Fókuszban a kirobbanó tehetségek: októberben ismét díjazzák az Inspiráló Nőket

2022-ben immáron negyedik alkalommal honorálják hazánk legkiemelkedőbb, leginnovatívabb női tehetségeit. Október 6-án jön az Inspiráló Nők Gálája - írja a Femcafe.hu.

2022-ben immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Inspiráló Nők Gálája: a rangos rendezvényre - mely az utóbbi években már hagyománnyá vált - ezúttal október 6-án kerül majd sor. A gálán újfent azokat a rendkívüli női tehetségeket és kiemelkedő példaképeket díjazzák majd, akik munkásságukkal és teljesítményükkel motiváló erőként hatnak a társadalomra, s eredményeikkel kitűnnek a maguk területén.

A jelölőbizottság tagjai 2022-ben: Rost Andrea operaénekes, Bereczki Zoltán színművész, Rónai Egon, az ATV műsorvezetője és Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója. A jelölés folyamata már kezdetét vette, az Inspiráló Nők Díját az alábbi kategóriákban osztják majd ki ősszel:

A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER
A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY
A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS
A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG
A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ
A LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY
A LEGINSPIRÁLÓBB VÉLEMÉNYVEZÉR

A gálán mind a hét kategóriában olyan jelöltekkel találkozhat majd a publikum, akik személyes életpályájukkal bizonyították: minden nőnek érdemes ragaszkodnia az álmaihoz, hiszen a tehetség, a szorgalom és az elhivatottság - legyen szó az élet bármely területéről - előbb-utóbb gyümölcsöt érlel - írja a Femcafe.hu.

Címlapfotó: Facebook/Femcafe

24 óra