Ez a 19 éves kulcsi férfi a magyar Hamupipőke - de ez a cipő a vesztét okozta - Fotók

A nyomkövető kutyák egy autóhoz vezették a rendőröket, ahol egy alvó férfit találtak. A 19 éves kulcsi fiú egyik lábán nem volt cipő.

Mesébeillő történetről számolt be a rendőrség, igaz, ha a 19 éves férfinak kellene beszélnie a történtekről, a happy end biztosan elmaradna. A történet szerint "egy dunaújvárosi áruház vezetője 2022. június 1-jén 0 óra 30 perc körül telefonon értesítette munkatársát arról, hogy az üzlet védelmi rendszere riasztott, ezért azt kéri tőle, derítse ki annak okát" - írja a police.hu, majd az is kiderül: a riasztott nő egy percig sem késlekedett, élettársával együtt öt perc múlva már a helyszínen is voltak.

Épp a bejárati ajtót próbálták meg kinyitni, amikor észrevették, hogy valaki az üzletben a kasszát is átugorva ered futásnak a vészkijárat irányába, és elmenekül. Soron kívül riasztották a rendőröket, hogy a szemtanúk szerint egy "vékony testalkatú, mozgásából ítélve 20 év körüli férfi, aki sötét színű kapucnis felsőt, hosszú nadrágot viselt" előkerítsék. Az arcát a közlemény szerint nem látták, a keresést segítő eb azonban a rendőröket egy parkoló autóhoz vezette.

Történetünk "főhőse" az igazak álmát aludta az anyósülésen, majd kiderült, a cipője is bizonyíték lesz ellene!

Fotók: így ért véget a kulcsi Hamupipőke meséje
  • Kulcsi Hamupipőke
  • Kulcsi Hamupipőke
  • Kulcsi Hamupipőke
  • Kulcsi Hamupipőke
  • Kulcsi Hamupipőke

Címlapfotó: Police.hu

24 óra