VIDEÓ: Tiszta vizet öntött a pohárba a FitBalance kapcsán Kocsis Alexandra

Rippel Feri és Kocsis Alexandra volt péntek reggel az ATV Start vendége, az Exatlon sztárja eloszlatta a kételyeket a FitBalance kapcsán. És azt is elmondta, miért különleges ez a rendezvény.

Október 3-4-én rendezik meg idén a FitBalance Arénát, a rendezvény kapcsán a volt szépségkirálynő, Kocsis Alexandra és Rippel Feri volt ma reggel az ATV vendége. A fittneszversenyző elmondta többek között, hogy szigorú biztonsági intézkedések mellett készülnek az idei rendezvényre, amelyek a hatályos jogszabályok figyelembe vételével szerveztek meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kocsis Alexandra (@alexandrakocsisofficial) által megosztott bejegyzés,

"Van egy személyes kötődésem is a FitBalance kapcsán, ugyanis 2015-ben ott nyertem meg az első versenyemet, úgyhogy ez nekem egy nagy szerelem ez a rendezvény, és ott indult a fittneszpályafutásom" - mondta Kocsis Alexandra, és egyértemű választ adott arra is, ami az elmúlt napokban sokakat érdekelt. "Bent az Aréna területén csak 500 ember vehet részt majd a rendezvényen."  - mondta, ami természetesen azt jelenti, hogy egyszerre ennyien lehetnek majd bent egyszerre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rippel Feri GO100™ (@rippelferi) által megosztott bejegyzés,

Az egészséges életmód és sport élő nagykövete, Rippel Feri azt is hozzátette: a legújabb és legtrendibb sportágakat is megismerhetik majd az érdeklődök, akikre idén egy hatezer négyzetméteres külső, azaz szabadtéri helyszín is vár majd.

A teljes videót IDE KATTINTVA nézheted meg!

 

Címlapfotó: Instagram/alexandrakocsisofficial

 

24 óra