Szabadtérre költözik és ismét ingyenes a kétnapos FitBalance!

Néhány nappal ezelőtt a legnagyobb közösségi oldalon jelent meg egy friss esemény, amiből az derült ki, idén őssszel kétnapos lesz a FitBalance. Most friss híreket tudtunk meg.

A közelgő események között bukkant fel a FitBalance őszi rendezvénye, amit a bejegyzés szerint idén október 3-4-én rendeznek meg a Papp László Budapest Sportarénában. Néhány órája aztán egy újabb bejegyzésből meglepő dolog derült ki Magyarország egyik legnagyobb sport- és szabadidőfesztiváljáról. 

"15 mozgászóna – közel 100 program – több mint 100 tréner ...ÉS PLUSZ 6000 NÉGYZETMÉTER KÜLSŐ HELYSZÍN IS! ELINDULT A REGISZTRÁCIÓ!" 

- írják egy friss bejegyzésben, és a leírásban egyértelműsítik, szabadtéri aktivitásokkal is várják majd a sport szerelmeseit.

"Az Aréna előtti nyitott téren, hatezer négyzetméteren, kibővített, szabadtéri mozgászónával és egy hatalmas színpaddal várunk majd, az aréna nagyszínpadjának eseményeit pedig óriás kivetítőn is követheted."

- írják a posztban, amelyhez tucatszám érkeznek a like-ok, megosztások.

A rendezvény idén is ingyenes, de a bejegyzések szerint regisztrálni kell a FitBalance honlapján, majd be kell jelentkezni az eseményre.

Ide kattintva megteheted ezt!

Címlapfotó: Facebook/Fitbalance

24 óra